Nu är det härlig sommar, även på Pärlan, vilket betyder att också vi har ledigt emellanåt. Vi finns alltid här och skickar beställningar, men det kan under vissa tider ta lite längre tid innan vi skickar din beställning än annars (men aldrig längre än en vecka), helt enkelt för att vi inte finns på plats utan njuter av sol, sommar och tid med varandra. Vi hoppas att DU också njuter helhjärtat i denna ljuva sommartid och vill uppmuntra dig till att sommaren också får vara en tid att gå lite djupare i närheten med Jesus.

Somriga och varma kramar från Christin, Magnus och Johanna på Pärlan

Barnbiblar

Guds stora plan - Berättelsebibel
Guds fantastiska plan - Bibeln
198 SEK149 SEK
Min nyckelversbibel
169 SEK127 SEK
Guds goda nyheter - berättelsebibel
Budbärarna
130 SEK98 SEK

Den kristna barnbokklubben är bokklubben för alla barn och ungdomar som vill läsa bra kristna böcker. Nedan kan du läsa lite om vad det innebär att vara bokklubbsmedlem, de olika kategorierna (för det är nästan som tre klubbar i en, så det passar oavsett hur gammal du är) och vad du får som medlem. Det går också jättebra att ge bort ett medlemskap i gåva till exempelvis ett barnbarn. Då skickar vi böckerna till barnet och fakturan till dig. Har du frågor kan du mejla till  info@parlanforlag.se så hjälper vi gärna till.

Ny bok 4 ggr om året till extra bra pris. Inget köptvång. Förmånliga välkomsterbjudanden och gratisbok när du blir medlem! Rolig hemsida www.denkristnabarnbokklubben.se med aktiviteter och roliga länkar.

Prissänkta böcker

Barnböcker 3-6 år

Ungdomsböcker 12-15 år

Fantasy & Science Fiction

Tidstunneln
179 SEK
Paket Tidsboken + Tidstunneln
Tidstunneln
179 SEK

Teologi